Nieuw bij Mafico : Thunderplugs!

Mafico is de nieuwe distributeur in de Benelux voor Bananaz, bekend van Thunderplugs. Thunderplugs zijn siliconen oordoppen die comfortabel zijn en een filter voor geluid hebben. Dat betekent dat je de muziek nog goed hoort, maar wel een aantal decibel zachter!

Deze oordoppen zijn door het TV-programma Kassa als beste getest. Het bedrijf Bananaz biedt ze in 3 verschillende pakketten aan, die hieronder te vinden zijn. Ook hebben zij voor motorrijders de Motorplugs, en speciaal voor de kleintjes (vanaf 3 jaar) de Banana Muffs ontwikkeld. Deze producten zijn een must voor elke winkel!

 

Thunderplugs Classic
Meest verkocht en best getest door het bekende Nederlandse consumentenprogramma Kassa.

De Thunderplugs Classic bevat een set hoogwaardige oordopjes met een aluminium sleutelhanger. Het speciale muziekfilter heeft een gemiddelde ruisonderdrukkingswaarde van 18 decibel over alle frequenties, zodat u bent beschermd tegen schadelijke geluiden. Ideaal
voor evenementen, uitgaan en muziek maken.

Thunderplugs duopack
Klassieke oordopjes inclusief een back-up set.

De Thunderplugs Duopack bevat twee sets hoogwaardige oordopjes met een aluminium sleutelhanger. Handig als je regelmatig je oordopjes kwijtraakt of als cadeau voor je bpf (best party friend)! Het speciale muziekfilter heeft een gemiddelde ruisonderdrukking van 18 decibel op alle frequenties, dus u bent beschermd tegen schadelijke geluiden. Ideaal voor evenementen, uitgaan en muziek maken.

 

Thunderplugs Pro
Twee filters, zodat u kunt kiezen hoeveel geluid moet worden verminderd.

De Thunderplugs Pro bevat een set hoogwaardige oordopjes met Pro Filter dat 26 decibel vermindert en een extra filter dat 18 decibel vermindert, en wordt afgeleverd met een aluminium sleutelhanger. Hiermee kunt u uw eigen dempingsniveau kiezen op basis van het evenement dat u bijwoont voor de meest optimale bescherming van uw gehoor. Ideaal voor evenementen, uitgaan en muziek maken.

 

Motorplugs
Premium Motorplugs met een speciaal windfilter.

De Motorplugs bevat een set oordopjes met een aluminium sleutelhanger. Het filter heeft een gemiddelde ruisonderdrukkingsratio van 26 decibel op alle frequenties. Bovendien zijn ze heerlijk om te dragen en steken ze niet uit je oren. Dit betekent dat u ze gemakkelijk in uw helm kunt dragen.

 

Banana Muffs
Gehoorbescherming voor kinderen vanaf 3 jaar.

Banana Muffs blokkeren 25 dB geluid, zodat ouders en kinderen samen kunnen genieten van concerten en andere lawaaierige activiteiten. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van livemuziek tot reizen en vuurwerkshows. Banana Muffs zijn verstelbaar, zodat ze blijven passen als uw kind groeit.

 

Bananaz packaging trans