De legendarische gitarist Steve Fister zal 27 februari om 20.00 een Godin Clinic geven bij Strings & Things Totally Music waarbij hij de grote verschillen zal beschrijven tussen sommige Godin modellen, zijn muzikale ontwikkeling en nog veel meer!

Met het oog op akoestische muzikanten, heeft LR Baggs de Align Series DI's ontwikkeld. Deze akoestische pedalen bieden gebruikers studio processing tools, een high-fidelity voorversterker met tone-shaping EQ, de akoestische reverb, bekend van de Para DI, en de all-discrete active DI die LR Baggs tot nu toe heeft ontwikkeld.

Godin Catalogus

Godin heeft een brochure uitgebracht waarin de nieuwe series van Godin, Seagull, Art & Lutherie, Simon & Patrick en LaPatrie gitaren staan.

 Bekijk de volledige brochure hier

MK Sound tijdens de ISE

De Integrated Systems Europe 2018 is 's werelds best bezochte beurs voor professionele AV en geintegreerde electronische systemen. Ook dit jaar zal de RAI in Amsterdam weer onderdak bieden aan de ISE.

FreedMan Group kondigt RØDETest aan, de nieuwe standaard in het meten van akoestiek! RODETest combineert gevoelige meetmicrofoons met geavanceerde meetsoftware met een gebruiksvriendelijke interface.

Mafico en RØDE willen u graag voorstellen aan de AI-1, de eerste USB audio interface van RØDE. De AI-1 is een gebruiksvriendelijke single channel inferface die studiokwaliteit audio in- en outputs toegankelijk maakt voor home recording.

Vanaf heden is het mogelijk om online bij Mafico te bestellen! De oplettende bezoeker van de Mafico website heeft misschien al het kopje Dealer Portaal gezien. Deze nieuwe omgeving geeft u als klant van Mafico de mogelijkheid om de prijzen en voorraadstatus van de producten binnen het portfolio van Mafico te zien en te bestellen.